Wetboek, hét boek waar alle regels staan beschreven!

Opmerkingen over de website!

Moderators: -MoiDea-, De Prof

Locked
User avatar
Webmaster Jaap
Site Admin
Posts: 1690
Joined: Fri Oct 11, 2002 9:39 pm
Contact:

Wetboek, hét boek waar alle regels staan beschreven!

Post by Webmaster Jaap » Mon Oct 14, 2002 4:05 pm

WETBOEK

1. Als je lid bent van dit forum ga je ermee akkoord dat je dit forum niet zult gebruiken om materiaal te publiceren dat moedwillig foutief en/of onnauwkeurig, krenkend, vulgair, haatdragend, obsceen, profaan, racistisch, seksueel georiënteerd, dreigend, privacyschendend of anderszins in strijd met de wet is.
2. Jij bent verantwoordelijk voor posts onder jouw naam. Maak je gebruik van een publieke computer, zorg er dan voor dat je uitlogt voor het verlaten van de computer.
3. Je gaat ermee akkoord dat je geen materiaal zult publiceren waar auteursrecht op berust, tenzij het je eigen materiaal is.
4. Het vragen om software waar auteursrecht op berust, tenzij het je eigen materiaal is, is vanzelfsprekend ook niet toegestaan.
5. De netiquette moet gevolgd worden. De netiquette is een richtlijn en bevat de volgende regels:

NETIQUETTE

1. Je moet je zoveel mogelijk aan het onderwerp van de topic houden, oftewel ontopic blijven.
2. Hoofdletters, smilies en leestekens mogen slechts met mate worden toegepast, zodat de leesbaarheid niet wordt verstoord.
3. Postings enkel om personen te kwetsen zijn verboden.
4. Pogingen om het record aantal replies te verbeteren zijn niet toegestaan.
5. Respectloosheid, het volledig afkraken van mensen of onzinnige ruzies (flamewars) is/zijn verboden. Voor de webmasters en moderators als mede andere leden moet respect getoond worden.
6. Links plaatsen en/of verwijzen naar andere site(s) die los van het onderwerp staan en/of alleen bedoeld zijn om diezelfde site(s) onder de aandacht van het forumpubliek te brengen (vanuit commercieel of niet-commercieel oogpunt) wordt beschouwd als spam en is derhalve niet toegestaan. Enkel en alleen in zijn of haar profiel kan ieder lid een website opgeven.
7. Het forum is niet bedoeld voor berichten aan 1 persoon die niets bijdragen aan het geheel. Daarvoor bestaat ICQ/MSN.
8. Het is niet toegestaan om (mobiele) telefoonnummers of adresgegevens te publiceren.
9. Post alleen onder je eigen nick (bijnaam), niet onder die van een ander.
10. Een topic mag niet in meerdere fora geopend worden, crossposten is dus verboden.
11. Als je niks toe te voegen hebt, post dan ook niks. Op die manier het aantal posts dat op je naam staat verhogen, kan tot gevolg hebben dat ditzelfde aantal met de hand verlaagd wordt.
12. En, uiteraard, is het absoluut verplicht liefde onder al de leden te verspreiden. Gezelligheid heeft namelijk absolute prioriteit.
13. 'Chatsessies' tussen twee personen (discussie met meerdere posts binnen een korte tijd die niet voor meerdere personen interessant lijkt te zijn) zijn niet toegestaan. Daarvoor bestaan voldoende alternatieven (als MSN en ICQ).
14. Voor de overzichtelijkheid van het forum zijn plaatjes in signatures niet toegestaan.
15. Het is niet toegestaan om direct na je eigen bericht een nieuw bericht te plaatsen, ook al is het langere tijd geleden dat je het vorige bericht plaatste. Je dient je vorige bericht aan te passen. Het zogenaamde 'dubbelposten' is dus verboden.

Houd je je niet aan deze regels, reken er dan op dat de moderators ingrijpen en je waarschuwen. Pas je je gedrag daarna niet direct aan, hou er dan rekening mee dat we je de toegang tot ons forum ontzeggen.
Homo Sapiens non urinat in ventum...

Locked